Over ons

“I couldn’t find the sports car of my dreams, so I built it myself.” (Ferdinand Porsche)

Uit deze filosofie is bij de initiatiefnemers het idee voor Ferdinand’s Classics ontstaan. Als jarenlange Porsche liefhebbers geloven Edwin Spaltman en Martin Vaanholt in de kracht en waarde van klassieke Porsche’s.
Letterlijk en figuurlijk. En dat passie voor deze unieke klassiekers en rendement hand in hand gaan. Voor persoonlijk bezit of vermaak en als belegging voor de toekomst.
Zo is het idee voor Ferdinand’s Classics ontstaan en is een droom in vervulling gegaan.

Onze expertise

De zoektocht naar de juiste klassieke Porsche is vaak een lang proces. Daarnaast is een strenge selectie en deskundig oog van belang om het kaf van het koren te scheiden. Naast het aanbieden van een unieke collectie kwalitatief hoogwaardige Porsche’s helpen wij u daarom graag in het proces om uw ideale klassieke Porsche te vinden.

Daarnaast adviseren wij u bij het aankopen en begeleiden van uw restauratieproject. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het aankopen van uw huidige klassieke Porsche.

Onze showroom

Ferdinand’s Classics gaat over het delen van passie voor klassieke Porsche’s én samen met andere liefhebbers deze klassieke Porsches een duurzame toekomst te geven. Deze ambitie wordt vanuit hèt classic Porsche center in Nederland waargemaakt.

Deze liefhebberij heeft geresulteerd in een aantrekkelijk classic Porsche center met een prettige ongedwongen sfeer. Een warme, klassieke uitstraling met een moderne twist. Maar vooral een beleving met een duidelijke knipoog naar de filosofie van Ferdinand Porsche, die de glorie van het merk Porsche doet herleven.