Over ons

Meer dan 30 jaar Porsche liefde

Al geruime tijd liep ik met de gedachten rond om me meer te verdiepen in de verkoop van Porsches, met name de oudere modellen, luchtgekoelde 356-ers en de 911 modellen. Porsche is daarom al ruim 30 jaar mijn grote passie en vanuit deze passie is Ferdinands Classics ontstaan. Als liefhebber ben ik bevoorrecht om zeven dagen per week tussen deze modellen te lopen van dit merk, met een enorme grote historie.

Graag tot ziens!

Harm Bos

Onze expertise

De zoektocht naar de juiste klassieke Porsche is vaak een lang proces. Daarnaast is een strenge selectie en deskundig oog van belang om het kaf van het koren te scheiden.

Veel van de unieke en kwalitatief hoogwaardige Porsches die ik u aanbied zijn modellen waar ik zelf ook al jaren in rijd, ik kan u daarom ook in uw aanschaf adviseren, mijn expertise staat borg voor mooie betrouwbare auto’s, soms in showroom staat tot complete restauratie objecten.

Mocht u niet zelf willen restaureren, dan kan ik deze ook onderbrengen en begeleiden voor u, bij een van de vier specialisten die bij mij werken, u kunt nu uw Porsche 356, 912 of 911 voor een voordelig tarief een motor, versnellingsbak of aandrijflijn laten reviseren of uw complete auto laten restaureren, vraag naar de mogelijkheden.

De meeste van de aangeboden Porsches importeer ik zelf uit het buitenland, met name uit de U.S.A., van al de aangeboden auto’s zijn de taxen en invoerheffingen reeds betaald.

Wij zijn op geen enkele wijze verbonden met Porsche AG.

Onze showroom

Ferdinand’s Classics gaat over het delen van passie voor klassieke Porsche’s én samen met andere liefhebbers deze klassieke Porsches een duurzame toekomst te geven. Deze ambitie wordt vanuit onze showroom in Rijssen waargemaakt.

Deze liefhebberij heeft geresulteerd in een aantrekkelijke showroom met een prettige ongedwongen sfeer. Maar vooral een beleving met een duidelijke knipoog naar de filosofie van Ferdinand Porsche, die de glorie van het merk Porsche doet herleven.